Hali diivanvoodi, beež
Hali diivanvoodi, beež
Hali diivanvoodi, beež
Hali diivanvoodi, beež
Hali diivanvoodi, beež

Hali   diivanvoodi, beež

1 295 €

1 499 €

Tarneaeg 3-4 nädalat

Diivanvoodi Hali on ideaalne valik neile, kes otsivad oma kodus mugavust ja mitmekülgsust. See beež diivanvoodi on loodud pakkuma suurepärast tuge ja mugavust igapäevaseks kasutamiseks ning toimima mugava tagavaravoodina ööbijatele. Selle pehmed ja ümarad vormid loovad hubase ja kutsuva välimuse, mis sobib ideaalselt igasse elutuppa.

Diivanvoodi Hali pakub suurepärast lahendust väikestesse ja suurtesse ruumidesse. Selle käepärasust saab monteerimisfaasis muuta, mis suurendab selle mitmekülgsust ja kohandatavust erinevate ruumide ja vajadustega. See omadus teeb Halist ideaalse valiku nii väikesesse linnakorterisse kui ka avaramasse perekodusse.

Diivanvoodi Hali kvaliteetne struktuur ja pehme polster muudavad selle ideaalseks kohaks lõõgastumiseks pika päeva lõpus. Selle disain on ergonoomiline ja vastupidav, pakkudes mugavat istumis- ja magamisplatvormi. Tänu oma voodifunktsioonile muutub see mugavalt mugavaks voodiks, kus külalised saavad hästi magada.

Beež värvivalik toob ruumi soojust ja harmooniat, mis sobib paljude interjööri stiilidega. Hali stiilne ja ajatu disain koos praktiliste omadustega muudab selle kodu keskpunktiks, kutsudes pere ja sõpradega koos aega veetma.

Ostetud ka lisaks