Klubiliikmetele transport alati -50%

Gamer mänguritool, must
Gamer mänguritool, must
Gamer mänguritool, must
Gamer mänguritool, must
Gamer mänguritool, must

Gamer   mänguritool, must

129 €

Tarneaeg 3-8 tööpäeva

Mängutool Gamer ühendab endas ergonoomika ja elegantsi, pakkudes mugavat istet kirglikele mänguritele. See mustast kunstnahast mängutool pakub teie mänguhetkedele mugavust ja toetab teie selga pikkadel mänguseanssidel. Selle kaasaegne ja voolujooneline disain sobib suurepäraselt igasse mängu- või õppetuppa.

Mängutool Gamer on varustatud tõhusa gaasivedruga, mis võimaldab istme kõrgust reguleerida vahemikus 45-52 cm, pakkudes igale kasutajale parimat võimalikku mugavust ja ergonoomilist asendit. Sellel mängutoolil on ka 135-kraadine seljatoe kaldenurk, nii et saate hõlpsalt reguleerida seljatuge endale sobivasse asendisse. Olgu selleks intensiivne mänguseanss või lõõgastav hetk, Gameri mängutool kohandub teie vajadustega.

Tänu mustale kunstnahale on tooli lihtne puhtana hoida ja see peab vastu igapäevasele kasutamisele. Kunstnahk annab toolile kaasaegse ja professionaalse välimuse, mis kestab. Ergonoomiline disain tagab, et teie selg ja kael saavad parima võimaliku toe, vältides pikast istumisest tingitud valu ja ebamugavustunnet.

Mängutool Gamer on loodud eelkõige mänguritele silmas pidades, kuid sobib suurepäraselt ka kodukontorisse või igasse ruumi, kus vajad mugavat ja reguleeritavat istet.

Ostetud ka lisaks