Klubiliikmetele transport alati -50%

Mina  avatud nurgaga diivan
Mina  avatud nurgaga diivan
Mina  avatud nurgaga diivan
Mina  avatud nurgaga diivan
Mina  avatud nurgaga diivan

Mina   avatud nurgaga diivan

.....

2 070 €

Tarneaeg 8-9 nädalat

Avatud nurgadiivan Mina ühendab endas ajatu elegantsi ja võrratu mugavuse. Halli koheva Anthology kangaga polsterdatud diivan toob teie koju pehmust ja soojust. Mina diivani ümmargune disain loob pehmed kutsuvad jooned, mis muudavad selle ideaalseks keskpunktiks igasse ruumi.

Mugavus on Mina avatud nurgadiivani põhiolemus. Pehme iste ja korralik struktuur pakuvad suurepärast tuge ja lõõgastavaid istumishetki, muutes selle ideaalseks kohaks kogu perele koos ajaveetmiseks. Selle avar disain tagab, et kogu pere mahub mugavalt diivanile, et saaksite koos filmiõhtuid nautida või pika päeva lõpus lõõgastuda.

Madalad mustad jalad lisavad diivanile modernset ja minimalistlikku välimust, rõhutades selle elegantset disaini ja vastupidavust. See kombinatsioon muudab Mina diivani nii praktiliseks kui ka esteetiliselt meeldivaks valikuks väga erinevatesse interjööridesse.

Hall kohev Anthology kangas on vastupidav ja kergesti hooldatav, mis garanteerib, et diivan säilitab oma kauni välimuse aastast aastasse. Avatud nurgadiivan Mina on loodud pakkuma kauakestvat mugavust ja stiili, muutes selle ideaalseks lisandiks kaasaegsesse kodu.

Taskukohane

Eksklusiivne

Ostetud ka lisaks