Boom  3-kohaline diivan
Boom  3-kohaline diivan
Boom  3-kohaline diivan
Boom  3-kohaline diivan
Boom  3-kohaline diivan

Boom   3-kohaline diivan

599 €

Tarneaeg 3-8 tööpäeva

Boom 3-kohaline diivan on ideaalne valik, kui soovite oma elutoas ühendada mugavuse ja stiili. Saadaval kolmes stiilses värvitoonis – must, roheline ja beež – see diivan toob teie koju luksust. Valitud värv rõhutab kodu õhkkonda, olgu tegemist modernse, klassikalise või boheemlasliku interjööristiiliga.

Diivani materjalideks on kvaliteetne samet ja velvett, mis muudavad selle pehmeks ja mõnusaks istumise. Luksuslik sametitunne ja velvetist tekstuur suurendavad diivani visuaalset atraktiivsust ja muudavad selle pilkupüüdvaks. Diivanipinnal on pika päeva lõpus mõnus lõõgastuda.

Boom diivani elegantsed kuldsed jalad lisavad selle välimusele glamuuri. Kuldsed jalad loovad keeruka kontrasti sameti ja velvetist, luues luksusliku välimuse, mis tõmbab tähelepanu. Need tagavad ka diivani tugevuse ja vastupidavuse, nii et diivan pole mitte ainult atraktiivne, vaid ka praktiline.

Olenemata sellest, kas teie elutuba on väike või suur, pakub Boom 3-kohaline diivan mugavust ja stiili, mis muudab selle keskpunktiks. Värskenda oma kodu ilmet ja naudi sameti pehmust ja elegantsi, mida toovad kuldsed jalad – see diivan on ideaalne kombinatsioon esteetikast ja praktilisusest.

Veel samast seeriast

Ostetud ka lisaks