Loures 3-kohaline diivan, valge
Loures 3-kohaline diivan, valge
Loures 3-kohaline diivan, valge
Loures 3-kohaline diivan, valge
Loures 3-kohaline diivan, valge

Loures   3-kohaline diivan, valge

1 053 €

Tarneaeg 7-8 nädalat

Loures 3-kohaline diivan toob teie koju ajatu elegantsi ja mugavuse. See kaunis diivan on polsterdatud valge Daisy kangaga, mis toob ruumi värskust ja elegantsi. Loures diivani ümmargune disain loob pehmed jooned, mis muudavad selle ideaalseks pilgupüüdjaks igas toas.

Louresi diivani keskmes on mugavus. Diivan pakub suurepärast istumismugavust, muutes selle ideaalseks kohaks lõõgastumiseks, suhtlemiseks või isegi filmi vaatamiseks. Selle ruumikas kolmeistmeline konstruktsioon annab palju ruumi kogu perele või sõpradele. Liistuga või ilma selleta kohandub Louresi diivan kergesti erinevate vajaduste ja ruumidega.

Madalad mustad jalad lisavad diivanile modernset ja minimalistlikku välimust ning toetavad diivani stabiilsust ja vastupidavust. See kombinatsioon teeb Loures diivanist nii praktilise kui ka esteetiliselt meeldiva valiku.

Valge Daisy kangas on vastupidav ja kergesti hooldatav, mis garanteerib, et diivan säilitab oma kauni välimuse aastast aastasse. Loures diivan on loodud pakkuma kauakestvat mugavust ja stiili, muutes selle ideaalseks lisandiks kaasaegsesse ja ajatusse interjööri.

Taskukohane

Eksklusiivne

Ostetud ka lisaks